EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály
x
EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály
Telefonkönyv
Keresés:
Ügyfélkapu
E-mail cím:
jelszó:

Informatikai Osztály


Szolgáltatások


Kapcsolat

EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály

3300 Eger, Eszterházy tér 1.

Informatikai segítségnyújtás

Helpdesk mellék: 2345

Helpdesk mobil: +3620 203-7890

E-mail: helpdesk@uni-eszterhazy.hu

Nem informatikai ügyekben kérjük a 0636-520-400 központi számot hívja!


Munkaidőnk

  • Hétfő-csütörtök: 7:30-16:00
  • Péntek: 7:30-13:30 óráig

Mobiltelefon flotta

Az EKE mobiltelefon flotta használatával kapcsolatos információkat ez a kancellári utasítás tartalmazza. Kérjük, hogy a belépés előtt olvassa el az ebben leírtakat.


Belépés a KEF flottába

A flottába lépéshez szükséges a munkahelyi vezető írásbeli támogató nyilatkozata.

Új előfizetés igényléséhez töltse le, töltse ki, és adja le ezt az űrlapot az Informatikai Igazgatóságon.

A KEF flottához történő csatlakozás csak a Vodafone hálózatában működő előfizetés esetén lehetséges. Amennyiben más szolgáltató (T-mobile, Telenor) hálózatában levő előfizetést kíván a flottába hozni, először egy számhordozást kell kezdeményeznie a Vodafone felé.

Amennyiben már Vodafone előfizető, a flottába történő belépés kezdeményezéséhez töltse le ezt a dokumentumot, töltse ki a jogelőd előfizető adatait, nyomtassa ki, írja alá, és juttassa el az Informatikai Igazgatóságra Koczka Ferenc részére.


Segítség a kitöltéshez

  • A jogelőd az előfizetés jelenelegi tulajdonosa. Meg kell adni a telefonszámot, valamint a jelenlegi előfizető adatait. A jelenlegi tulajdonos vagy egyéni előfizető (pl. egy magánszemély) vagy pedig valamilyen cég, ettől függően kell egyik vagy másik adatblokkot kitöltenie. Ügyeljen arra, hogy az adatokat pontosan adja meg, mert eltérés esetén az igény érvénytelen lesz.
  • A jogutód az Eszterházy Károly Egyetem, az intézmény adatait az űrlap tartalmazza, a mobiltelefon számot és a választott tarifa csomag nevét (Alap, Plusz, Alap+adat vagy Adat) kell beírnia. A tarifa csomagok leírását itt találja meg.

A kitöltött adatlap birtokában az IIG elindítja a flottába történő áthelyezés folyamatát. Kérjük, hogy a flotta használatának feltételeiről tájékozódjon ezen az oldalon!


Az oldalon található tartalom az EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály tulajdonát képezi.