EKKE Informatikai Osztály
x
EKKE Informatikai Osztály
Telefonkönyv
Keresés:
Ügyfélkapu
E-mail cím:
jelszó:

Informatikai Osztály


Szolgáltatások


Kapcsolat

EKKE Informatikai Osztály

3300 Eger, Eszterházy tér 1.

Informatikai segítségnyújtás

Helpdesk mellék: 2345

Helpdesk mobil: +3620 203-7890

E-mail: helpdesk@uni-eszterhazy.hu

Nem informatikai ügyekben kérjük a 0636-520-400 központi számot hívja!


Munkaidőnk

  • Hétfő-csütörtök: 7:30-16:00
  • Péntek: 7:30-13:30 óráig

Mobiltelefon flotta

A mobiltelefon flottával kapcsolatos gyakori kérdések megtekintéséhez kattintson ide!

Az EKE szabályzatban határozza meg, mely munkatársai számára biztosítja a mobiltelefon használatot.

A szolgáltató

Jelenleg a mobiltelefon szolgáltató kiválasztása nem az intézmény hatáskörébe tartozik, a KEF keretén belül kell a szolgáltatást beszerezni. 2015. augusztus 1-jéig a T-Mobile, ez után a Vodafone a telefon szolgáltatónk.

A díjszabás

A Vodafone szolgáltatási díjcsomagjait az alábbi táblázat tartalmazza. A megadott árak nettó, ÁFA nélküli árak.

Alap: Netmenteseknek

Alap
Havi alapdíj715 Ft/hó
Lebeszélhetőség a havi alapdíjból (belföldi, normál díjas irányba, kedvezményes percdíjon)715 Ft/hó
Hívás díj Vodafone irányba2,85 Ft
Hívás díj Telekom irányba2,85 Ft
Hívás díj Telenor irányba2,85 Ft
Hívás díj vezetékes irányba2,85 Ft
Csoporton belüli hívás0 Ft
SMS díj0 Ft/db

Plusz: Internet alapcsomaggal

Plusz
Havi alapdíj (1GB adatforgalommal)890 Ft/hó
Lebeszélhetőség a havi alapdíjból (belföldi, normál díjas irányba, kedvezményes percdíjon)890 Ft/hó
Hívás díj Vodafone irányba2,85 Ft
Hívás díj Telekom irányba2,85 Ft
Hívás díj Telenor irányba2,85 Ft
Hívás díj vezetékes irányba2,85 Ft
Csoporton belüli hívás0 Ft
SMS díj0 Ft/db

Alap+Adat: Netfüggőknek

Alap+Adat
Havi alapdíj1715 Ft/hó
Havi alapdíj (5 GB adatforgalomra)1 000 Ft/hó
Lebeszélhetőség a havi alapdíjból (belföldi, normál díjas irányba, kedvezményes percdíjon)715 Ft/hó
Hívás díj Vodafone irányba2,85 Ft
Hívás díj Telekom irányba2,85 Ft
Hívás díj Telenor irányba2,85 Ft
Hívás díj vezetékes irányba2,85 Ft
Csoporton belüli hívás0 Ft
SMS díj0 Ft/db

Adat: Csak adatforgalomhoz

Adatforgalmi
Havi alapdíj (5 GB adatforgalomra)1 000 Ft/hó
Túlforgalmazási díj0 Ft

A csoporton belüli hívás a teljes KEF-kötelezetteket jelenti, így más egyetemek, állami szervek is díjmentesen hívhatók.

Az adatforgalmi csomag önmagában is használható adatkártyán (pl. mobil stick, tablet stb.) vagy internet opcióként rendelhető az Alap tarifacsomaghoz, telefonon történő adatforgalmazáshoz a hang szolgáltatás igénybevétele mellett.

Az adatforgalmi csomag nem tartalmaz túlforgalmazási díjat, a csomagba foglalt adatmennyiség elérését követően a szolgáltatás sebessége 128/128 Kbit/s-ra lassul.

A táblázatban nem szereplő szolgáltatások díjazása a mindenkor érvényes Vodafone Üzleti ÁSZF szerint történik.

A csomagban kedvezményes telefonkészülékek nem vásárolhatók.

Mobiltelefon használata külföldön

A mobiltelefonok külföldön is használhatók, de erre nincsenek a belföldihez hasonló kedvezmények. Napijegy váltásával a költségek leszoríthatók, ellenkező esetben az általános díjszabás él a mi előfizetéseinkre is. Ez régiónként eltérő, ezért érdemes a célországra ellenőrizni ezen a weboldalon. A németországi roaming díjak érzékeltetik az európai hívások nagyságrendjét:

Hívásindítási díj72,8 Ft/perc
Hívásfogadás19,1 Ft/perc
SMS-küldés23 Ft
Adatmennyiség*76,6 Ft / 1 MB
MMS-küldés76,6 Ft

A forgalom elszámolása WAP és Internet esetén 100 KB-os, az 1. zónában (EuroAdat tarifa) 1kB-os egységekben történik, minden megkezdett kapcsolat minimum egy egységnek számít. A külföldi internethasználat során a le- és feltöltött adatmennyiség összege kerül kiszámlázásra.

Napijegy váltásával külföldön is lehetőség van a hazai díjszabás alkalmazására. Két típusú napijegy vásárolható, az Európa napijegy és a Világ napijegy.

Európa napijegy

Ez a napijegy az EU országaiban, valamint Törökországban, Svájcban, Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon használható.

Napijegy váltásához Egy alkalommal kell SMS-t küldenie a 1270-es számra az EUNAPI szöveggel. A további napokon már nem szükséges SMS-t küldenie, a rendszer automatikusan meghosszabbítja a használati időt, ha ön újabb hívásokat kezdeményez. A napijegy ára minden napra nettó 780 Ft-ba kerül, mely a hosszabbítások esetén folyamatosan számlázásra kerül.

A 1270-re küldött SMS belföldről díjmentes, külföldről az aktuális roaming díjszabás szerinti SMS ár fizetendő. Az Európa Napijegy használata során a hanghívások, SMS-küldés és az adatforgalom számlázása, illetve a napidíj kiszámlázása a magyarországi időzóna szerint történik. A kijelölt hálózatok aktuális listája elérhető a http://www.vodafone.hu/docs/EuropaNapijegyPartnerhalozatok.pdf oldalon. Részleteket az Üzleti ÁSZF 1. sz. Díjszabás mellékletének 5.2.1. pontjában találja.


Világ napijegy

Az EU országain kívülre Világ napijegyet vásárolhat:

Világ NapijegyNettó árOrszágok
Amerika1567 FtEgyesült Államok, Kanada, Mexikó
Afrika1567 FtEgyiptom, Ghána, Katar, Dél-afrikai Köztársaság
Ázsia2354 FtAusztrália, Dél-Korea, Fülöp-szigetek, Kambodzsa, Kína, Hongkong, India, Indonézia, Japán, Malajzia, Srí Lanka, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland

A megrendeléshez küldje a VJEGY SMS-kódot a 1270-re. A 1270-re küldött SMS belföldről díjmentes, külföldről az aktuális roaming díjszabás szerinti SMS ár fizetendő. Az Európa Napijegyhez hasonlóan, a további napokra nem szükséges az újraaktiválás, telefonja használatával automatikusan újraindul.

Napi 1440 perc hívásforgalom felett 39,37 Ft + ÁFA/perc mértékű túlforgalmazás díj kerül felszámításra, fogadott hívások esetén 1 másodperces egységekben, indított hívások esetén a hazai árazás számlázási egysége szerint. A Világ Napijegy használata során a hanghívások, SMS-küldés és az adatforgalom számlázása, illetve a napidíj kiszámlázása a magyarországi időzóna szerint, naptári naponként történik. A kijelölt hálózatok aktuális listája elérhető a http:// http://www.vodafone.hu/uzleti/kisvallalkozasok/tarifak/kulfoldon-roaming/vilag-napijegyek oldalon. Részleteket az Üzleti ÁSZF 1. sz. Díjszabás mellékletének 5.2.2. pontjában talál.


Számlaegyenleg lekérdezése

Az egyenleg lekérdezéséhez először be kell lépnie az IIG weboldalán látható Ügyfélkapun. A bejelentkezéshez meg kell adnia e-mail címét és jelszavát.

Figyelem! Az bejelentkezés csak az @ektf.hu-s címével végezhető el!


A sikeres bejelentkezést követően az űrlap helyére a legfontosabb adatait tartalmazó adatlap kerül. Az itt látható Kijelentkezés gombot kell megnyomnia a kilépéshez.


A mobiltelefon számla egyenlegének lekérdezéséhez kattintson a mobiltelefon ikonra! A megjelenő táblázat tartalmazza az elszámolás dátumát, a telefonszám(oka)t, a költséghely nevét, a szolgáltatási csomagot. Az EKE a költségleret mértékéig fedezi a hívások költségét. A Számla oszlopban látható az adott időszakra vonatkozó számla összege, a Fizetendő oszlop a különbözetet tartalmazza. Fontos, hogy amennyiben az ön egységéhez több SIM kártya is tartozik (mobil stick, iPadben működő kártyák) úgy az adott elszámolási időszakra több sor is megjelenik. (Az alábbi példában az IIG kezelésében levő GSM adapterek SIM kártyái is láthatók, ezért tartozik minden hónaphoz ilyen sok sor.)


Családtagok flotta tagsága

A Vodafone a családtagok számára is kínál egy tarifacsomagot. Ennek tájékoztatóját letöltheti itt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csatlakozás két év hűségidővel jár, így javasoljuk annak alapos átgondolását. A Vodafone jelenlegi szerződése csak 2015. december 31-ig van érvényben, ezért semmi sem garantálja, hogy 2016-tól is a Vodafone-nal állunk majd szerződésben.


Az oldalon található tartalom az EKKE Informatikai Osztály tulajdonát képezi.