EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály
x
EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály
Telefonkönyv
Keresés:
Ügyfélkapu
E-mail cím:
jelszó:

Informatikai Osztály


Szolgáltatások


Kapcsolat

EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály

3300 Eger, Eszterházy tér 1.

Informatikai segítségnyújtás

Helpdesk mellék: 2345

Helpdesk mobil: +3620 203-7890

E-mail: helpdesk@uni-eszterhazy.hu

Nem informatikai ügyekben kérjük a 0636-520-400 központi számot hívja!


Munkaidőnk

  • Hétfő-csütörtök: 7:30-16:00
  • Péntek: 7:30-13:30 óráig

Fájlküldő szolgáltatás

Az EKE informatikai szolgáltatásai közt a fájlküldő szolgáltatás is megtalálható. Használata akkor célszerű, ha egy olyan nagyméretű fájlt szeretne eljuttatni mások számára, amely egy e-mail mellékleteként már nem továbbítható. A fájlküldő szolgáltatás használatának alapelve: a feltöltött fájlt a rendszer a megadott időszakban tárolja, és egy egyedi linken keresztül letölthetővé teszi. A linket a címzettnek hagyományos e-mailben kell elküldeni. Az időtartam lejárta után a fájlt a rendszer automatikusan törli.

Fájl feltöltése

A fájl feltöltéséhez először be kell lépnie az IIG weboldalán látható Ügyfélkapun. A bejelentkezéshez meg kell adnia e-mail címét és jelszavát.

Figyelem! Az bejelentkezés csak az @ektf.hu-s címével végezhető el!


A sikeres bejelentkezést követően az űrlap helyére a legfontosabb adatait tartalmazó adatlap kerül. Az itt látható Kijelentkezés gombot kell megnyomnia a kilépéshez.


Első lépés a fájl feltöltése. A Fájl feltöltése ikonra kattintva megjelenik az ehhez kapcsolódó űrlap. A gomb ikonra kattintva megjelenik a feltöltés űrlapja. Ebben meg kell adnia a megőrzés idejét, a fájl leírását és ki kell választania a letöltendő fájlt is. Az OK gomb megnyomása után újra a feltöltött fájlok listája jelenik meg.A fájlok listájában minden, még a rendszerben levő fájl látható. A Link mezőből kimásolható a letöltést lehetővé tevő link, ugyanezt teszi a mellette levő ikon is. Ezt a linket kell elküldenie a címzettnek.
A listában látható a fájl minden lényeges adata, még a letöltések száma is. Amennyiben már nincs szükség az adott fájlra, a lejárat előtt is törölheti azt a ikonra kattintva.


Az oldalon található tartalom az EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály tulajdonát képezi.