EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály
x
EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály
Telefonkönyv
Keresés:
Ügyfélkapu
E-mail cím:
jelszó:

Informatikai Osztály


Szolgáltatások


Kapcsolat

EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály

3300 Eger, Eszterházy tér 1.

Informatikai segítségnyújtás

Helpdesk mellék: 2345

Helpdesk mobil: +3620 203-7890

E-mail: helpdesk@uni-eszterhazy.hu

Nem informatikai ügyekben kérjük a 0636-520-400 központi számot hívja!


Munkaidőnk

  • Hétfő-csütörtök: 7:30-16:00
  • Péntek: 7:30-13:30 óráig

Mobiltelefonos szolgáltatások

Az IIG elkészítette a tudakozó iPhone-ra írt változatát. A szoftvert az AppStore-ból ingyenesen le lehet tölteni, a neve EKEPhonebook.


Működése

Az alkalmazás elindítása után a keresési képernyő jelenik meg. A képernyő tetején levő keresési mezőbe gépelje be a keresendő szöveget! A keresés nem csak a névben, hanem más mezőkben is történik (tanszék/egység neve, beosztás stb.)


Megjelenik a keresés eredménye:


Egy konkrét személyt kiválasztva látható a személyes adatlap. Az alkalmazásból közvetlenül lehet e-mailt küldeni, és a munkatárs belső mellékét hívni. Amennyiben munkatársunk számára az EKE mobiltelefon használatot is biztosít, a mobiltelefonszám is megtekinthető a következő pontban leírt beállítás elvégzése után.


A mobiltelefonszámot csak a belső munkatársaink számára tesszük elérhetővé, ehhez a jogosultságot igazolni kell. Ezt a második lapon levő bejelentkezési adatok megadásával lehet megtenni a szokásos módon: az @ektf.hu-s e-mail cím és az ahhoz tartozó jelszó megadásával. A szoftver ennek megadása nélkül is működni fog, de a mobiltelefonszámokat nem mutatja meg.


Ezúton mondunk köszönetet Szlahorek Andrásnak az app elkészítésében nyújtott tanácsaiért és az iPhone fejlesztői kurzusért.


Az oldalon található tartalom az EKKE Informatikai Üzemeltetési Osztály tulajdonát képezi.